Portfolio
Projecten

Houthaven Zaandam

Woud heeft ten behoeve van de bouw van 700 nieuwe huizen aan de Houthavenkade te Zaandam een permanente damwandbeschoeiing aangeleverd en ingetrild. 

Tijdelijke brug Wijdewormer

Woud heeft ten behoeve van de oversteek van zwaar verkeer een tijdelijke brug gebouwd over water in het Wijdewormer gebied. 

Kwakelkade Alkmaar

Woud heeft ten behoeve van het bouwen van nieuwe appartementen aan de Kwakelkade in Alkmaar een tijdelijke damwandbeschoeiing aangeleverd en ingetrild. Eveneens is er een oplossing ontworpen voor een tijdelijk bouwkeetpark boven het water. 

Windpark Maasvlakte

Woud heeft meegewerkt aan de bouw van een nieuw windpark op de tweede Maasvlakte door het uitleggen van rijplatenbanen en het bouwen van hijsplateaus ter stabilisatie van de kranen. 

Brug over brug in Ransdorp

Woud heeft een tijdelijke brug over een bestaande brug gebouwd ten behoeve van het oversteken van zwaar verkeer. Hierbij is gebruik gemaakt van onze eigen schotten, rijplaten en oprijwiggen. 

Festival Noord-Holland

Woud heeft meegeholpen met de opzet van een groot festival in Noord-Holland doormiddel van het uitleggen van rijplatenbanen, creëren van tijdelijke paarkeerplaatsen, en het bouwen van tijdelijke bruggen. 

Tijdelijke stalen damwandput zwembad Purmerend

Woud heeft een stalen damwandput getrild ten behoeve van het bouwen van een nieuw zwembad in Purmerend. 

Bedrijfsevenement Nieuwkuijk

Woud heeft een rijplatenvloer aangebracht voor een bedrijfsevenement om de onderliggende tegels te beschermen en te zorgen voor een egale ondergrond. 

Tijdelijke en permanente damwand Alkmaar

Voor opdrachtgever een tijdelijke damwandput met stempelframe in het centrum van Alkmaar gemaakt ten behoeve van de bouw van nieuwe appartementen met parkeergarage.

Permanente damwand Wormerveer

Realisatie van een permanente damwandbeschoeiing voorzien van ankers en deksloof in Wormerveer. Het werk is uitgevoerd vanaf het water. De heistelling en de overige benodigde materialen zijn aangevoerd via het water. Door Woud is bebording aangebracht langs de oevers ten behoeve van het scheepsverkeer.

Wilhelminasluis Zaandam

Voor diverse opdrachtgevers werkzaamheden uitgevoerd in de Wilhelminasluis te Zaandam. Aanvoer van de heistelling met ponton.