KUNSTSTOF RIJPLATEN

Woud verhuurt naast stalen ook kunststof rijplaten in diverse afmetingen. Kunststof rijplaten zijn geschikt voor lichte toepassingen en worden onder andere gebruikt als tijdelijke voetgangerspaden of als ondergrond bij festivals.

De rijplaten zijn leverbaar tot en met een lengte van 4 meter en zijn bovendien voorzien van een anti-slip top. Alle platen zijn gemaakt van duurzaam Polyetheen en zijn veelal te verplaatsen met één of twee personen.

Bekijk de tabel onderaan de pagina voor een overzicht van de afmetingen, specificaties, en beoogde applicaties van onze platen.

Voor vrijblijvend deskundig advies over de toepassing van de rijplaten kunt u een e-mail sturen, of bellen naar 075 - 628 58 53.

Bekijk ook ons assortiment:

Stalen rijplaten

Azobé schotten

Stalen schotten

Pontons

 

LADEN EN TRANSPORT

Voor uw gemak kunt u ook gebruikmaken van onze transportservice. Met onze vrachtauto's voorzien van autolaadkraan kunnen wij de platen gemakkelijk uitleggen op locatie. Het is ook mogelijk om de rijplaten zelf op te halen bij één van onze vestigingen. Daarbij bieden wij een snelle laad- en losservice.

ASSORTIMENT KUNSTSTOF RIJPLATEN / PRODUCTSHEETS

Lengte Breedte Gewicht Dikte Opmerking Productsheet Offerte
2.00 m 0.80 m 26 kg 15 mm loopschot, anti-slip top PDF Offerte >
2.00 m 1.00 m 36 kg 20 mm anti-slip top PDF Offerte >
3.00 m 1.00 m 54 kg 20 mm anti-slip top PDF Offerte >
4.00 m 1.00 m 72 kg 20 mm anti-slip top PDF Offerte >

Staat de afmeting die u zoekt niet in het overzicht, neem dan contact op met onze verhuurafdeling via telefoon 075 - 628 58 53, of stuur een mail naar verhuur@woud.nl