Stalen en kunststof
Rijplaten

VERHUUR RIJPLATEN

Rijplaten in de simpelste zin zorgen voor een afscherming tussen de ondergrond en het bovenliggend verkeer. Overal waar u een zachte, kwetsbare, of oneffen ondergrond heeft waar dat niet gewenst is kunnen rijplaten uitkomst bieden. Dit maakt rijplaten enorm veelzijdig voor een groot scala aan sectoren zoals de bouw, evenementen, nutsvoorzieningen, petrochemie, en elektriciteit. Rijplaten verhuren doet Woud Verhuur BV al jarenlang. Door haar ervaring in het verhuren en plaatsen van rijplaten is Woud Verhuur BV in staat om u een uitstekend op maat gesneden advies te geven voor uw specifieke situatie. Vraag daarom snel een vrijblijvende offerte aan!

Rijplaten van Woud

Als u rijplaten huurt van Woud kunt u rekenen op vakkundig advies, tijdige levering, en beschikking over een grote voorraad platen van elke soort afmeting. Of u nu rijplaten nodig heeft voor de bouw, evenementen of voor bescherming van uw grasveld of tuin, Woud Verhuur heeft er ervaring in. Wij adviseren u deskundig en leveren de juiste rijplaten voor uw beoogde doeleinden. Tevens bieden wij maandelijkse facturatie. 

Rijplaten plaatsen

Indien u dit wenst, kunnen de door u gehuurde rijplaten vervoerd worden naar vrijwel iedere locatie. Eventueel kunnen de rijplaten daar ook worden geplaatst. Het vervoer en plaatsen van de rijplaten gaat in onderlinge samenwerking met Prins Transport BV, een betrouwbaar transportbedrijf waar Woud Verhuur BV al jarenlang een goede partnership mee heeft.

STALEN RIJPLATEN

Stalen rijplaten zijn binnen Woud Verhuur BV een ware specialiteit. Stalen rijplaten zijn vooral geschikt voor gemiddelde tot zware applicaties. Voor het vormen van tijdelijke rijbanen, rijplatenplateau's en voetgangerspaden zijn stalen rijplaten uitermate geschikt. Zowel voor het begaanbaar maken van moeilijk te doorkruisen locaties zoals in weilanden en in het zand, als het beschermen van kwetsbare ondergronden bieden stalen rijplaten een goede uitkomst.

Bij Woud zorgt een groot assortiment stalen rijplaten gecombineerd met jarenlange ervaring voor een zeer uitgebreide keuze en perfecte levering van al uw stalen rijplaten.

Neem contact op met onze medewerkers om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

BEKIJK ONS ASSORTIMENT

KUNSTSTOF RIJPLATEN

Woud Verhuur BV is de specialist in de verhuur van stalen en kunststof rijplaten. Door jarenlange ervaring heeft Woud kennis opgebouwd om voor iedere situatie een oplossing te bieden. 

Kunststof rijplaten worden veelal gebruikt voor lichte applicaties, bijvoorbeeld voor evenemententerreinen, tijdelijke wegen naar bouwplaatsen voor licht verkeer of voor het vormen van tijdelijke voetgangerspaden waar anti-slip een belangrijke factor is. Kunststof rijplaten zijn eveneens lichter dan stalen rijplaten wat ze gangbaarder maakt voor locaties waar vrachtverkeer onmogelijk is. 

Neem contact op met onze medewerkers om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

BEKIJK ONS ASSORTIMENT