Azobé en stalen
Schotten

VERHUUR SCHOTTEN

Dragline schotten worden over het algemeen gebruikt voor zeer zware machines zoals kranen om wegzakken in zachte ondergronden te voorkomen. Tevens worden de schotten toegepast bij overkluizingen en ter verbetering van drukverdelingen. Schotten zijn dikker dan rijplaten en zijn bijna altijd gemaakt van hardhout of staal. Woud biedt zowel houten als stalen schotten aan, afhankelijk van uw specifieke project. 

Woud Verhuur beschikt over een ruim assortiment (dragline) schotten in zowel nieuw als gebruikte staat. Ook kraan schotten horen bij dit uitgebreide assortiment.

Onze ruime voorraad dragline schotten bevindt zich op onze twee locaties: Wormer en Raamsdonksveer. Onze schotten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen zowel met als zonder stalen kop, te kiezen afhankelijk van uw beoogde applicatie.

Voor vrijblijvend deskundig advies op maat kunt u ons een e-mail sturen, of bellen op 075 - 628 58 53.

AZOBE SCHOTTEN

Woud Verhuur beschikt over een ruim assortiment houten (dragline) schotten, zowel nieuw als gebruikt in diverse afmetingen op ruime voorraad. Houten schotten zijn ideaal voor het bouwen van hijsplatformen die een stabiele ondergrond vormen voor zware machines zoals kranen. 

Wij hebben een groot assortiment van dragline schotten op onze twee locaties: Wormer en Raamsdonksveer.

Bij Woud zorgt een groot assortiment azobé schotten gecombineerd met jarenlange ervaring voor een zeer uitgebreide keuze en perfecte levering van al uw azobé schotten. 

Neem contact op met onze medewerkers om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

BEKIJK ONS ASSORTIMENT

STALEN SCHOTTEN

Woud Verhuur beschikt ook over een ruim assortiment stalen schotten in diverse afmetingen. Stalen schotten zijn ideaal voor applicaties die extra lengte of grote puntlasten vereisen, zoals bij tijdelijke bruggen. 

De stalen schotten van Woud hebben een bedrijfseigen ontwerp, gebaseerd op onze jarenlange ervaring en gefocust op sterkte en betrouwbaarheid. 

Bij Woud zorgt een groot assortiment stalen schotten gecombineerd met jarenlange ervaring voor een zeer uitgebreide keuze en perfecte levering van al uw stalen schotten. 

Voor vrijblijvend deskundig advies over de toepassing van de schotten kunt u ons een e-mail sturen, of bellen naar  075 - 628 58 53.

 

BEKIJK ONS ASSORTIMENT

OPRIJWIGGEN

Woud beschikt ook over oprijwiggen van eigen ontwerp in zowel stalen als houten uitvoering. Oprijwiggen worden vaak gebruikt in combinatie met schotten om het oversteken te vergemakkelijken voor zware voertuigen. 

Woud heeft jarenlange ervaring met het gebruik van oprijwiggen. Ons eigen ontwerp zorgt ervoor dat de oprijwiggen optimaal combineren met onze schotten. Zo heeft u beschikking tot een combinatie die voor een groot scala aan projecten ingezet kan worden.

Voor vrijblijvend deskundig advies over de toepassing van de oprijwiggen kunt u ons een e-mail sturen, of bellen naar  075 - 628 58 53.