Z-, en U-profiel
Damwand

VERHUUR DAMWAND

Woud is ook vele jaren bekend met de verhuur van damwand. Damwanden worden gebruikt om grond en/of water weg te houden van een bepaalde locatie. Denk aan kademuren langs een haven, oeverbescherming langs een kanaal, of wanden van een bouwput. Een damwand wordt de grond ingebracht doormiddel van heien, trillen of drukken, technieken waar Woud ook veel ervaring mee heeft. 

Z-PROFIEL

Z-profiel damwanden worden geproduceerd met een z-vorm en worden vaak verhuurd in tweetallen. De unieke eigenschappen van de z-profielen zijn het ononderbroken lijf van het profiel ter hoogte van de neutrale lijn en de symmetrische plaatsing van de sloten ten opzichte van de neutrale lijn aan de buitenzijden van het profiel.

Woud heeft een breed assortiment z-profiel damwand en jarenlange ervaring met de applicatie en aanleg.

Neem contact op met onze medewerkers om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. 

 

BEKIJK ONS ASSORTIMENT

U-PROFIEL

Naast onze z-profiel damwanden beschikken wij ook over damwanden met een u-profiel. u-profiel damwanden bieden een uitstekende combinatie van een grote profielhoogte en een dikke flensdikte waardoor goede statische eigenschappen worden bereikt. Zowel onder water als boven water een eenvoudige bevestiging door middel van ankerstangen en scharnierverbindingen

Woud heeft een breed assortiment u-profiel damwand en jarenlange ervaring met de applicatie en aanleg.

Neem contact op met onze medewerkers om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. 

 

BEKIJK ONS ASSORTIMENT