Stalen
Balkstaal en buizen 

VERHUUR BALKSTAAL EN BUIZEN

Balkstaal en buizen kan Woud ook leveren voor verschillende applicaties. Woud heeft balkstaal in verschillende profielen en afmetingen beschikbaar voor al uw projecten. Balkstaal heeft een enorme hoeveelheid toepassingen maar wordt vooral toegepast om lasten te dragen in verschillende constructies. 

Stalen buizen van verschillende diameters en afmetingen heeft Woud ook op voorraad. Buizen hebben ook veel verschillende toepassingen zoals het vormen van remmingswerken, bolders, en afstempeling in bouwputten. 

Balkstaal

Woud Verhuur beschikt over een groot assortiment stalen (breedflens) balken, zowel in nieuw als gebruikte staat.

Voor vrijblijvend deskundig advies over de toepassing van het balkstaal kunt u een e-mail sturen, of bellen naar 075 - 628 58 53.

BUIZEN

Woud Verhuur beschikt ook over een ruim assortiment stalen buizen van verschillende afmetingen, beschikbaar in zowel nieuw als gebruikte staat.

Stalen buizen bieden verschillende applicatiemogelijkheden zoals voor remmingswerken, bolders, en stempelframes in bouwputten. 

Voor vrijblijvend deskundig advies over de toepassing van de buizen kunt u een e-mail sturen, of bellen naar 075 - 628 58 53.